Gå videre til innhold
Få festgløden til 17. mai med Dermalogica!
Få festgløden til 17. mai med Dermalogica!

Blogginnlegg -

Klar for 17. mai med Dermalogica

Oppsøk en Dermalogica hudterapeut i god tid før den store dagen for å få en analyse av huden din kalt Face Mapping. Terapeuten din kan skreddersy en hjemmerutine som er helt riktig for akkurat DIN hud! Finn din nærmeste Dermalogica-forhandler her. Og du – mange klinikker har stor pågang før 17. mai, så her er det lurt å være ute i god tid!

Ved å følge denne enkle oppskriften vil du få mest mulig ut av dine Dermalogica-produkter hjemme og huden din vil stråle i vårsolen!

Gjør huden mottakelig for pleie og aktive ingredienser
En hud som er dekket av et lag med smuss, sminke og døde hudceller vil ikke absorbere hudpleieprodukter skikkelig, og du vil dermed få mye mindre ut av produktene dine dersom du ikke er flink til å rense og eksfoliere huden. Begynn hudpleierutinen din med en skikkelig dobbelrens, for å fjerne alt av sminke, smuss, talg og forurensning. Massér PreCleanse Balm inn i tørr hud og tilsett vann for å løse opp og fjerne det som ligger på huden din. Følg på med et Dermalogica renseprodukt, gjerne et du har fått anbefalt av din hudterapeut! Vi elsker Special Cleansing Gel, fordi den er både effektiv og skånsom. Huden din vil føles skinnende ren!

Men en god rens er ikke alltid nok. Huden er et levende organ som alltid fornyer seg og produserer nye hudceller. Derfor er det viktig å fjerne de døde og gustne hudcellene for å både få frem den skinnende nye huden som ligger under, og for å gi et godt grunnlag for produktabsorpsjon. Massér MultiVitamin Thermafoliant inn i nyrenset og fuktet hud. Denne eksfolianten aktiveres og blir varm i kontakt med vann, noe som stimulerer opptak av aktive ingredienser i huden! Bruk denne skrubben minst tre dager før og på morgenen 17. mai for en maksimal glød!

Huden jobber best om natten
Visste du at natten er den viktigste tiden på døgnet når det kommer til hudpleie? Innfør en god hudpleierutine om kvelden for å hjelpe huden til å holde seg på sitt absolutt beste. Den helt nye nattkremen Sound Sleep Cocoon vil ikke bare pleie huden i dybden mens du sover, den vil også hjelpe deg å sove bedre! Essensielle oljer virker aromaterapeutisk for å fremme en dyp søvn, slik at du kan glemme alle bekymringer om ustrøkne bunadskjorter og flekkete dressko, og våkne uthvilt om morgenen 17. mai.

Gi pleie i dybden
Det har vært en lang og hard vinter, noe du helt sikkert merker på huden din. Gjør deg klar for vårens festligheter med en skikkelig fuktighetsboost, nemlig Skin Hydrating Masque! Denne deilige masken inneholder en unik, tverrbundet hyaluronsyreformel som binder fuktighet og gjør huden jevn og smidig. La den virke i 10 minutter for en gjennomfuktet, spenstig og glødende hud!

Prime Time
Følg på med serum og fuktighetskrem fra Dermalogica, som anbefalt av din hudterapeut. Avslutt med SkinPerfect Primer SPF30. Dette er et fantastisk multifunksjonelt produkt som vil både beskytte deg mot solen hele dagen, og gi makeuplooken det lille ekstra! Denne primeren glatter ut fine linjer og gjør at makeupen sitter på uansett hvor mye du vifter med flagget og gir klemmer til kjente og kjære.

Sett prikken over i-en med et lett lag med mineralmakeup. Vi anbefaler jane iredale – makeup som er bra for huden og som gir et fantastisk resultat! Tips: bland et par dråper Phyto Replenish Oil i din foundation for ekstra glød 😉

Gratulerer med dagen!

Emner

Pressekontakt

Rita Lassen-Urdahl

Pressekontakt Senior Brand Manager Dermalogica
Ann Kristin Stokke

Ann Kristin Stokke

Fagsjef Skintific AS +4790612666

Relatert innhold