Gå videre til innhold
Sound Sleep Cocoon - reparerer huden mens du sover.
Sound Sleep Cocoon - reparerer huden mens du sover.

Blogginnlegg -

NYHET! Sound Sleep Cocoon

TRANSFORM BY NIGHT. GLOW BY DAY.

Søvn er mangelvare i dagens digitale samfunn hvor vi alltid er tilgjengelige. Mange ser på søvn som bortkastet tid, og vi prøver å klare oss med så lite søvn som mulig. Men tiden vi bruker på å sove er faktisk noen av våre mest produktive timer! Når det kommer til huden din er søvn helt essensielt: Natten er tidspunktet huden reparerer og regenererer seg selv etter dagens påvirkninger. Bare et par netter med dårlig søvn kan gi gusten hud og fine linjer, og kronisk søvnmangel fører til mørke ringer under øynene og for tidlig aldring i huden. I løpet av dagen er hudcellene i beskyttelsesmodus – da jobber de for å beskytte seg mot UV-stråler og forurensning.

Ved solnedgang skifter huden din til regenerasjonsmodus og reparerer skader den har fått i løpet av dagen, i tillegg til å øke produksjonen av stoffer som beskytter og fornyer. NYE Sound Sleep Cocoon jobber sammen med hudens nattlige reparasjons- og fornyelsesprosess. Siden hudens absorpsjonsevne er aller best om natten, inneholder Sound Sleep Cocoon aktive ingredienser som erstatter fuktighetstapet huden har hatt i løpet av dagen og revitaliserer huden din til neste morgen. Sound Sleep Cocoon™ inneholder i tillegg bevegelsesaktiverte essensielle oljer som virker beroligende. Resultatet er hud med fornyet glød og vitalitet.

Ingredienser og fordeler:
Sound Sleep Cocoon tilfører avanserte ingredienser til huden, som jobber sammen med - og optimaliserer - hudens nattlige reparasjons- og fornyelsesprosess.

Bark-ekstrakt fra Albizia Julibrissin (Persisk silketre) reduserer tegn på tretthet i huden og gir glød og liv.


Evodia Rutaecarpa fruktekstrakt (Frukt fra Wu-Zhu, brukt i tradisjonell kinesisk medisin) gir synlig glød til huden og en jevnere hudoverflate.


Ekstrakt fra Kakadu-plomme er rik på antioksidanter og Vitamin C, og er klinisk bevist å forbedre og lysne hudtonen.


Tamarindus Indicia (Ekstrakt fra tamarindfrø) er et polysakkarid som legger seg beskyttende rundt huden, og gjør den mykere og mer hydrert.


Innkapslet lavendelolje lar produktet frigjøre oljen i løpet av natten når du beveger deg på puten. Sammen med oljer fra patchouli og sandeltre, roes sansene for å fremme god søvn og dermed en sunnere hud.


Hvordan bruker du den?
Påfør ansikt og hals som det siste steget i kveldsrutinen din. La kremen smelte inn i huden i løpet av natten og våkne opp med en glødende og regenerert hud. Trykk her for å flere tips for god søvn. Zzz... Og her for å kjøpe Sound Sleep Cocoon.

Emner

Pressekontakt

Rita Lassen-Urdahl

Pressekontakt Senior Brand Manager Dermalogica
Ann Kristin Stokke

Ann Kristin Stokke

Fagsjef Skintific AS +4790612666

Relatert innhold