Gå videre til innhold
Årets største nyhet fra Dermalogica: Smart Response Serum!

Pressemelding -

Årets største nyhet fra Dermalogica: Smart Response Serum!

Hva om du kunne brukt et serum som responderer på hudens behov? 

Huden vår sender hele tiden signaler. Disse signalene opplever vi for eksempel som rødhet, fine linjer, mørke flekker og dehydrering eller tørr hud. Om vi kunne zoome inn og ta en nærmere titt på huden vår, ville vi sett at disse hudtilstandene kommer av skader som skjer på et mikroskopisk nivå. Når huden blir skadet, endrer strukturen seg - enten som et resultat av skade, eller som en form for selvforsvar. Når huden viser synlig tegn på et hudproblem, har skaden allerede oppstått.

Nyheten Smart Response Serum ser imidlertid det vi ikke kan – og responderer på hudens skiftende behov, slik at du selv ikke trenger å gjøre det. Den avanserte formelen gjenkjenner og behandler mikroendringer i huden, før de er synlige for det blotte øyet.

Serumet reagerer effektivt på hudens behov og signalene som sendes ut, samtidig som det behandler hudproblemet og aktivt hjelper til med å forhindre fremtidige skader. Smart Response Serum responderer på hudens behov ved å fukte, lindre, lysne eller stramme opp utvalgte områder i huden! Smart Response Serum bruker SmartResponse-teknologi – en revolusjonerende kombinasjon av fire målrettede og aktive ingredienser. Serumet leverer det huden trenger, hvor og når den trenger det:

Fukter: Behandler selv de minste sprekkene i hudens barriere, og opprettholder det optimale fuktighetsnivået der serumet oppdager dehydrering. 

Lindrer: Kjenner hudens inflammatoriske respons og aktiveres for å lindre og reduserer rødhet.

Strammer opp: Oppdager en nedgang i kollagenproduksjonen, noe som kan føre til fine linjer og rynker, og svarer på de første tegnene til hudaldring ved å stramme opp og jevne ut huden. 

Lysner: Aktiveres når serumet oppdager for mye av et nøkkelenzym i melaninproduksjonen, og reagerer deretter ved å lysne huden og bidrar til å redusere pigmentering. 

INGREDIENSER

- Gallinsyre fra japansk cornelia-kirsebær nøytraliserer frie radikaler og virker lindrende ved å redusere rødhet og inflammasjon i huden

- Mannose-6-fosfat gir en oppstrammende effekt ved å redusere fine linjer og rynker 

- Hydrolysert hvetemel aktiveres ved behov for å lysne og redusere hyperpigmentering og gir en jevn hudtone

- Oligosakkarider fra hydrolysert betaglucan responderer på dehydrert hud, styrker hudbarrieren og øker fuktighetsnivået

SLIK BRUKES DEN

Påføres hver morgen og kveld etter rens og toner. La Smart Response Serum trekke inn i ett minutt for full absorpsjon. Dagkrem og solfaktor fra Dermalogica brukes over.

Emner


Når Dermalogica møter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har vært dedikert til å skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.

Dermalogica distribueres av Skintific AS i Norge. For mer informasjon kontakt oss på presse@skintific.no

Pressekontakt

Rita Lassen-Urdahl

Pressekontakt Senior Brand Manager Dermalogica